Stress is heel normaal, ja zelfs noodzakelijk. Het brengt ons lichaam in staat van paraatheid. Met een gezonde portie stress, kan je veel bereiken. Stress wordt nadelig wanneer je er langdurig en intens aan blootgesteld wordt en je lichaam geen kans krijgt om te herstellen. 

Een unieke, wetenschappelijk onderbouwde aanpak

Bij Huis voor Veerkracht vertrekken we vanuit de opportuniteit die stress met zich meebrengt. Door stress om te buigen in iets positiefs, werken we mee aan jouw welzijn en werkplezier. Onze unieke aanpak werd geregistreerd onder de naam Stresscrafting®. We weten dat het werkt.

 Contacteer ons 

Ken je onze online training "Sterker Met Stress" al?

In de online training 'Sterker Met Stress’ bouwen we samen aan je veerkracht. We nemen daartoe een verrassend inzicht. Stress is heel normaal, ja zelfs noodzakelijk! Het brengt ons lichaam in staat van paraatheid. Stress wordt echter nadelig wanneer je er langdurig en intens aan blootgesteld wordt en je lichaam geen kans krijgt om zich te herstellen. We leren je dus hoe je je veerkracht kan behouden èn versterken. Toxische stress wordt actief aangepakt en we wapenen je tegen toekomstige negatieve stress. Concreet leren we je hoe je stress kan ombuigen tot iets positiefs, tot een opportuniteit, om zo te komen tot meer welzijn en werkplezier. 

De online training is doorspekt met video’s, oefeningen, reflectiemomenten, testen voor zelfinzicht en activerende tools. Het is de bedoeling dat je, hetgeen je leert, omzet in de praktijk. Wat werkt voor jou? Wat werkt niet voor jou? 

Je kan de training in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen. De training is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Elke Van Hoof, die je doorheen deze training loodst.

Inschrijven

 

Meld je aan voor begeleiding

Via onderstaande knop kan je je aanmelden op ons Wellweb voor begeleiding. Via je gegevens, koppelen wij jou aan de dichtstbijzijnde hulpverlener uit ons netwerk.  We beschikken over een netwerk van klinisch psychologen en coaches, die allen door ons werden opgeleid in deze specifieke thema’s en aanpak. Onze collega neemt contact met je op. Wil je dan bij ons je traject starten, dan bewaren we je gegevens voor het verdere traject. Indien niet worden deze na het kennismakingsgesprek verwijderd.
Wanneer er in ons eigen netwerk binnen een termijn van 5 werkdagen niemand tijd heeft om jou een aanbod te doen, sturen we je vraag door naar een breder netwerk van therapeuten en coaches, waarmee we samenwerken. Zo ben je zeker dat je binnen de week gecontacteerd zal worden.

 

 Meld je aan voor begeleiding 

Begeleiding

Op Huis voor Veerkracht kun je bouwen:

  • Gemiddelde tevredenheidsscore van 9 op 10
  • Ondersteuning dicht bij huis
  • Snelle actie en kort op de bal
  • Wetenschappelijk onderbouwde, unieke neurobiologische aanpak volgens de inzichten en principes van Prof. Dr. Elke Van Hoof
  • Gebruiksvriendelijke en toegankelijke oplossingen op jouw maat 
  • Pragmatische aanpak met een vleugje humor


Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Boek een telefonisch overlegmoment en plan je afspraak in.

Bel 016 20 23 27