Elke Van Hoof heeft een enorme rijke wetenschappelijke kennis die ze met een enorm enthousiasme en bevlogenheid deelt. De tevredenheidsscores lagen over alle niveau’s en afdelingen boven de 90%. Maanden na de interventies leeft het topic nog steeds. Werkelijk een aanrader!

HR Director Belgium, Quintiles

Quintiles

Zeer duidelijke uitleg over stress en veerkracht met ook diepgang over de werking van de hersenen. Het was ook duidelijk van welke factoren ook stress bewerkstelligen en wat je er aan kan doen. Zeer coherent geheel met echte diepgang en afgestemd op onze werkvloer. We zijn al veel bezig geweest met wat daar aan bod kwam.

Leidinggevende, ARCADIS

Leidinggevende, ARCADIS

Het gaat erg goed met me; ik heb mijn weg weer gevonden. DANK U WEL voor al de inzichten die je me gegeven hebt. De manier waarop de begeleiding loopt is erg fijn en ondersteunend, steeds positief gericht. De mogelijkheid tot ondersteuning voor mijn man en kinderen heeft heel wat spanningen thuis opgevangen.

Ex-patiënte

We kregen een mooi beeld van waarover het allemaal gaat. Gecombineerd met de nodige humor slaag je erin de mensen langer dan 2uur ononderbroken te boeien.

HR, Roularta Media Group

Roularta

Heel erg bedankt voor de gesprekken, opdrachten, tips, talentenlijst, .. Ik ben er zoveel mee geweest. Ik ben er nog niet maar ik kan het me eigenlijk al niet meer herinneren wanneer ik nog eens zo een vertrouwen had. Deze coaching verdient een dikke pluim en merci. En zeker een printje waard voor het “Wow, wat ben ik geweldig”-boek.

I.W., coachee

I.W., coachee

Ondertussen ben ik al door heel wat interne collega’s benaderd om te horen wat we samen met jou doen, onze aanpak… Ik vind dan ook dat je ons echt wel wat bijgebracht hebt. Via deze weg wil ik je meegeven dat een aantal collega’s van mij, je toelichting sterk en beklijvend vonden.

S.E.G., KBC

kbc